Veikkaus-yhteistyö

slu_banner_vaaka250x150pix.gif

Tapanilan Erän salibandyjaosto on mukana Valon ja Veikkauksen verkkokumppanuudessa.  Se on  yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.

Yhteistyöllä Valo ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville.  Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.  

Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.

Pelaaminen Erän nettisivujen kautta

Nyt kaikki Erän jäsenet, vanhemmat, sukulaiset ja kannattajat voivat tukea oman Veikkaus-pelaamisen kautta Erän salibandyn junioritoimintaa. Pelaaminen maksaa aivan saman verran kuin Veikkauksen nettipelitilin kautta muutenkin, mutta kun kirjaudut pelitilillesi klikkaamalla Erän nettisivuilla olevaa logoa, kartuttaa tällöin pelaamisesi Erän saamaa palkkiota.

Pelaaminen on siis edelleen vaivatonta, ainoa muutos on, että teet kirjautumisesi Erän nettisivujen logon kautta klikkaamalla!

Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Hyvässä Seurassa suomalainen voittaa aina!

Kiitos jo tässä vaiheessa siitä, että olet mukana tukemassa Erän toimintaa!