Kesän 2017 leirien ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä:
www.eraviikingit.fi/kesaleirit

Salibandyn kesäleirit 2016 Mosahallilla

Erä järjestää jälleen salibandyn kesäleirejä kesäkuussa ja elokuussa Tapanilan Mosahallilla eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Luvassa on salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Päivän aikana nautitaan myös lounas. Leirin ohjaajina Erän valmentajia ja liigapelaajia.

Leirin vastuuohjaajana toimii Erän huippuvalmentaja Tomi Rastas ja leiriohjaajana mukana myös Erän maajoukkue- ja liigatähtipelaaja Lauri Kapanen. Lisäksi leireillä mukana ohjaamassa Erän salibandyn liikunnanohjaajat Essi Jaanus, Lasse Dideriksen ja Henri Hurnanen. Leiriohjaajiksi liittyy myös muita ammattivalmentajia, joiden nimet listataan tänne myöhemmin.


Leirivaihtoehdot:
  • Salibandyleiri 2003-2008 -syntyneille
  • Salibandyn starttileiri 2007-2010 syntyneille, jotka eivät vielä harrasta salibandya joukkueessa, ja haluaisivat tutustua lajiin monipuolisesti, esimerkiksi salibandykouluista uusiin perustettaviin joukkueisiin tulevat

Salibandyleiri ja starttileiri ovat liikunnallisia salibandyleirejä, jotka sisältävät myös hauskanpitoa ja yhdessäolemista muiden leiriläisten kanssa sekä muita oheislajeja.

Kaikilla leireille ilmoittautuneet jaetaan iän mukaan eri ryhmiin, ja jos tyttöjä tulee riittävästi, myös heidät jaetaan kokonaan omaan ryhmään

Ajankohdat:

Ensimmäinen leiriviikko: 6. - 10.6.2016 joka arkipäivä klo 9-15 Salibandyleiri ja Starttileiri

Toinen leiriviikko: 13.-17.6.2016 joka arkipäivä klo 9-15 Salibandyleiri ja Starttileiri

Kolmas leiriviikko: 20.-22.6.2016 ma-ke klo 9-15 Salibandyleiri (2003-2010 synt.)

Elokuun leiriviikko: 1.-5.8.2016 joka arkipäivä klo 9-15 Salibandyleiri ja Starttileiri

HUOM! Juhannusviikolla (20.-22.6) ei erillistä starttileiriä.

Ilmoittautua voi yhdeksi viikoksi mille tahansa viikolle tai kahdelle ensimmäiselle viikolle kerrallaan. Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 8.30. Varsinaiset aktiviteetit alkavat päivittäin klo 9 ja päättyvät klo 15.00. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka.

Kesän aloituksen kohokohta!

Erä on järjestänyt leirejä jo yli kymmenen vuotta ja vankalla kokemuksella vastaavat leirit ovat saavuttaneet suuren suosion, sillä osallistujia on ollut useasti yhdellä viikolla yli 100 lasta ja nuorta. Mukana on ollut paljon eräläisiä, mutta leirit ovat avoinna myös seuran ulkopuolisille lapsille ja nuorille. Starttileiri on hyvä tapa päästä tutustumaan lajiin ja seuran toimintaan. Päivät on rakennettu ammattitaitoisesti ja leirit tuovat osallistujille varmasti hienoja kokemuksia. Leirit on rakennettu salibandyn ympärille, mutta niihin kuuluu myös monipuolisesti muuta liikuntaa ja hauskanpitoa.

Hinnat: 

Salibandyleirit (vko 23, 24, 25 & 31) ja Starttileirit (vko 23, 24 & 32):

Eräläiset (seuran jäsenet):

- 1 viikko (viikot 23, 24 ja 31): 150 EUR

- 2 viikkoa kesäkuussa (viikot 23 ja 24): 275 EUR

- Juhannusviikon leiri (vko 25 ma-ke): 100 EUR

Ei-jäsenet:

- 1 viikko (viikot 23, 24 ja 31): 160 EUR

- 2 viikkoa kesäkuussa (viikot 23 ja 24): 290 EUR

- Juhannusviikon leiri (vko 25 ma-ke): 110 EUR

Sisaralennus:

- yllä mainituista hinnoista -10 EUR kunkin sisaruksen hinnasta

Leirin hinta sisältää osallistumisen leirille, jossa on useita päteviä ohjaajia, lounaan joka päivä, leirin T-paidan ja mahdollisia palkintoja leirin aikana pienissä kilpailuissa. Lisäksi hintaan kuuluu yhtenä päivänä keilailua Tapanilan keilahallissa.


Lisätietoja tarvittaessa puhelimitse Erän salibandyjaosto toimistolta puh. (09) 346 4252, sähköposti toimisto(at)tapanilanera.fi.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub -palvelun kautta. Klikkaa alta "ilmoittaudu nyt" ja syötä lapsesi myClub-tunnus (jos lapsi on tällä hetkellä mukana tai on ollut Erän joukkueissa, salibandykouluissa, kerhossa tai leirillä aiemmin) tai jos et ole jäsen, luo lapsellesi tunnus järjestelmään. Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä myClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan. Jos haluat ohjaajien tietävän muita tietoja tai kysyä jotain, ota yhteyttä toimistollemme.

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandylisenssiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, peruutusehto on tämä:
Peruutukset ovat mahdollisia kaksi viikkoa ennen leirin alkua, sen jälkeen ilmoittautuminen on lopullisesti sitova.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku muodostuu myClub-järjestelmästä automaattisesti ilmoittautuessa.

Sisaralennuksen saamiseksi laittakaa ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia toimistollemme (toimisto@tapanilanera.fi) niin muokkaamme laskun oikean suuruiseksi.

Tervetuloa!