Päätösristeily 2017


Erän salibandyjaoston perinteenä on ollut kauden päätteeksi järjestetty jaostoristeily jo aiemmin 19. kertaa peräkkäin kesäkuussa. Nyt salibandyjaoston toiminnan päättyessä järjestetään 20. juhlaristeily päätösristeilynä. Matkaan ovat tervetulleita Erän jäsenten lisäksi myös tietenkin EräViikingit, nykyiset tai tulevat! Kauden päätösristeily on oiva tapa kauden päätteeksi rentoutua tuttujen seuraihmisten kanssa rennossa seurassa.

Päätösristeily mennään matkareitillä Helsinki-Tukholma-Helsinki. Ajankohta on perjantai-sunnuntai 16.-18.6.2017 ja laivana on Silja Symphony.

Lähtö on perjantaina 16.6 klo 17.00 Eteläsataman Olympiaterminaalista ja paluu samaan paikkaan sunnuntaina 18.6 klo 9.55.

Matkaan ovat tervetulleita kaikki innokkaat: pelaajat, valmentajat, jojot, muut toimihenkilöt, taustavaikuttajat ja vanhemmat sekä myös fanit. Varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä eri hyttiluokkia on varattuna vain  rajattu määrä.

Matkalla järjestään kauden päätöstilaisuus perjantaina Atlantis Palacessa klo 17.30-18.30.

Sitovat varaukset matkasta tulee tehdä 15.5.2017 mennessä. Tuolloin Siljalle vahvistetaan hyttimäärät. Mainitun ajankohdan jälkeen ilmoittautuville ei voi enää taata paikkoja varsinkaan halutussa hyttiluokassa, koska se riippuu siitä miten hyttejä on sen jälkeen laivalla vapaana.

Huomatkaa, että ilmoittautuminen on sitova. 15.5.2017 jälkeen tapahtuvia peruutuksia ei hyväksytä, vaan sen jälkeen matka on maksettava kokonaisuudessaan (vain ajoissa peruutetuista ruokailuista saa hyvityksen). Vaikka laskut matkasta lähetetään osallistujille vasta kesäkuun alussa, niin se ei poista tätä ehtoa.

Aikarajan jälkeen voit toki kysellä vielä paikkatilannetta, eli myös myöhäisemmät ilmoittautumiset on mahdollisia, mikäli tilaa vain löytyy!


IKÄRAJAT:
Kaikki 18-vuotta täyttäneet voivat lähteä matkalle ilman valvojaa.

0–17 -vuotias saa matkustaa seuraavin ehdoin:
 * Holhoojan seurassa (äiti, isä, holhooja)
 * Holhoojan valtuuttaman perheenjäsenen tai yli 25-vuotiaan valvojan
seurassa
 * Yksi valvoja per 2 alaikäistä, jonka tulee majoittua samassa hytissä valvottavien kanssa
 * 0-17 – vuotiaalla oltava holhoojan allekirjoittama matkustuslupa mukana
matkalla
 * Valvojan on täytettävä valvojalomake

Mikäli ilmoitat alle 18-vuotiaan lähtijän, ilmoita samalla myös kuka toimii valvojana! Seura ei järjestä valvojia kenenkään puolesta.


HINNAT:
Alla mainitut hinnat ovat hyttien kokonaishintoja, jolla koko hytin voi
lunastaa haluamalleen henkilömäärälle (hytin maksimimäärä huomioiden).
Hytin voi siis varata pienemmälle henkilömäärälle kuin hyttiin mahtuu,
mutta hytin hinta on aina sama henkilömäärästä riippumatta.

1-4-hengen hyttejä:
B-luokan hytti 185 euroa
Promenade hytti 223 euroa
A-luokan hytti 238 euroa

1-2-hengen hytti:
Deluxe hytti 370 euroa

Yksittäishinnat (edellyttää neljää henkeä hytissä):
Yksi paikka B-luokan hytistä 46,25 e/hlö
Yksi paikka Promenade-luokan hytistä 55,75 e/hlö
Yksi paikka A-luokan hytistä 59,50 e/hlö
Jos varaat itsellesi matkan yksittäishintaan etkä ilmoita hyttikavereita, varaudu siihen, että  hyttiin sijoitetaan muita. Jos varaat koko hytin itsellesi, on hinta koko hytin hinta (ei  henkilöhinta). Jos varaat kolmelle hengelle, on hinta koko hytin hinta jaettuna kolmella.

Hyttiluokkiin voit tutustua osoitteessa:
http://www.tallinksilja.com/fi/web/fi/silja-symphony


YHTEISRUOKAILU
Matkalla on yhteinen ruokailu menomatkalla perjantaina klo 19.30 buffetissa. Ruokailu ei sisälly automaattisesti varaukseen/hintaan, vaan jokaisen pitää ilmoittautuessa vahvistaa, haluaako yhteisruokailun vai ei ja se maksaa erikseen.

Buffet-ruokailun hinta on:
Aikuiset: 38,50e
Nuoret 12-17v: 16e
Lapset 6-11v: 11e

Mikäli haluat lisäksi varata matkallesi muita ruokailuja (aamiaisia tai buffetin paluumatkalle), ilmoita asiasta varausta tehdessäsi. Paluumatkalle lauantaiksi on mahdollista tehdä varauksia buffetiin klo 19.30 kattaukseen.

Aamiaisten hinta on:
Aikuiset: 11,50e
Nuoret 12-17v: 7e
Lapset 6-11v: 5e
Deluxe-hytin hintaan sisältyy aamiainen mennen tullen.


JOKA JOUKKUEESTA TOIVOTAAN OSALLISTUJIA!
Toivomme, että joukkue kustantaa matkan joukkueen varoista ainakin valmentajilleen ja/tai parille muulle toimihenkilölle. 

MATKAN MAKSU:
Matkan maksu tapahtuu joko joukkueen varoista (ilmoita asiasta matkaa varatessasi) tai henkilökohtaisella laskulla. Laskut lähetetään touko-kesäkuun vaihteessa ja ne erääntyvät silloin myös heti maksettavaksi. Muistakaa, että matkavaraus on edellä ilmoitetun päivän jälkeen sitova, vaikka laskua ei olisikaan vielä toimitettu.


ILMOITTAUTUMINEN:
Tee ilmoittautuminen klikkaamalla tätä linkin nettilomakketta!

Lisätietoja voi kysyä Jari Oksaselta, jari.oksanen@tapanilanera.fi.

Jokaiselta ilmoittautuneelta tarvitaan lomakkeelle tiedot:
- nimi
- syntymäaika
- sähköpostiosoite
- mitä ruokailuja haluaa ottaa
- jos alle 18-vuotias, kuka on valvoja

Lomakkeella voi kerrallaan ilmoittaa siis yhden hytillisen verran. Jos et tiedä vielä koko hytin lähtijöitä, voit kirjoittaa nimet "avoimeksi" ja täydentää sähköpostilla myöhemmin.

Matkan ohjelma lähetetään lähtijöille noin viikkoa ennen matkaa. Varaa paikkasi ajoissa ja tiedota asiasta eteenpäin joukkueessasi!