EräViikinkien ja Tapanilan Erän salibandyjaoston harrastetoiminta

Tapanilan Erän salibandyjaoston koko toiminta mukaanlukien harrastetoiminta, jatkuu jatkossa EräViikinkeissä. EräViikingit järjestää runsaasti erilaista salibandyn harrastetoimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin joukkuetoiminnan lisäksi. Näiltä sivuilta löydät tietoa erilaisista mahdollisuuksista harrastaa salibandya tai kokonaan aloittaa uusi harrastus, vaikka et aiemmin olisi pelannutkaan. Lisäksi harrastetoimintaa on tarjolla myös jo joukkueissa pelaavillekin!

Salibandykoululaisia tyytyväisenä kauden päätteeksi osallistujamitalit kaulassa

Salibandykoulut ovat pyörineet Tapanilan Erän salibandyjaostossa jo 1990-luvun alusta. Nykyisellään salibandykouluissa pelaa viikoittain yli 600 lasta ja nuorta. Salibandykoulut tapahtuvat iltaisin ja ne toimivat esiasteena joukkuetoiminnalle, sekä hienona harrastuksena monelle päiväkoti-iästä aina 15 ikävuoteen saakka. Salibandykouluissa harjoitellaan salibandyn perustaitoja ja -tekniikoita, sekä otetaan huomioon myös yleisliikunnalliset perustaidot. Uudet joukkueet perustetaan lähtökohtaisesti salibandykouluissa osallistuneiden pohjalta. Toiminta keskittyy Mosahalliin ja Myllypuron Arena Centeriin, sekä useille kouluille eri puolilla Helsinkiä ja Vantaan puolella myös muutamissa kouluissa Erä Salibandy ry:n toimesta. Salibandykouluissa pelataan myös vuosittain syksyn ja kevään päätösturnaukset Mosahallissa! Salibandykouluihin pääset tutustumaan:
Salibandykoulujen omilta sivuilta.

Perhesählyt ovat toimineet myös jo usean vuoden ajan ja ne toimivat salibandykoulutoiminnan rinnalla. Perhesählyt on tarkoitettu 2-3 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhesählytunnille osallistuu sekä lapsi että aikuinen. Osaavan ohjaajan ohjauksessa leikitään ja harjoitellaan. Salibandyyn tutustutaan erilaisten leikkien ja tehtävien avulla. Perhesähly-ryhmistä löydät tietoa omilta sivuilta:
Perhesählyjen sivuille tästä

Kerhot
iltapäivisin ovat toimineet myös usean vuoden ajan yhteistyössä lähialueen koulujen kanssa. Kerhotoiminta on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Kerhoryhmiä toimii noin 10-15  koulussa syksyllä 2016 ja ne pidetään kiinteästi koulupäivän yhteydessä klo 13-17 välillä, riippuen koulusta. Ohjaajina on seuran ammattivalmentajia ja liigapelaajia ja kerhotoiminnan sisältö koostuu salibandyn pelaamisesta ja hauskanpidosta. Salibandykerho kestää 45-60 minuuttia ja sen on tarkoitus olla mukava koulupäivän jatke. Kerhoihin pääset tutustumaan:
Kerhojen omilta sivuilta.

Salibandyleirit ovat pyörineet Mosahallissa jo useiden vuosien ajan päiväleireinä. Salibandyleireillä liikkuu vuosittain yli 200 lasta ja nuorta. Leirit ovat keskittyneet koulujen loma-aikoihin (kesäloma, syys- ja hiihtoloma) ja meillä on vaihtoehtona normaali salibandyleiri tai salibandyn starttileiri aloittelijoille. Leirit ovat ammattimaisesti suunniteltuja ja päivään sisältyy mm. salibandyharjoittelua ja ulkoilua, sekä ruokailu. Salibandyleireihin pääset tutustumaan: 
leirien omilta sivuilta.

Salibandykoulujen päätösturnauksessa oli vauhtia ja viihdettä!

Kuntosähly on tarkoitettu kaikille aikuisille - nuorille ja vanhoille, ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Tunti on täysin avoin osallistujalle, siihen ei tarvitse sitoutua pidemmäksi aikaa, vaan voit tulla aina kuin sinulle sopii ja maksat vain osallistumiskerroista. Kuntosählyä järjestetään 4 kertaa viikossa Mosahallissa ja tavoitteena on laajentaa sitä muillekin alueille. Tarkemmat tiedot voit lukea: