Kerhojen infosivu

TIEDOTE 2016 Tapanilan Erän salibandyjaoston kerhojen osanottajille ja heidän huoltajilleen

TAPANILAN ERÄN KERHOJEN KAUSI 2016-2017

 

 

MyClub-järjestelmä:

Jokaisen Erän salibandyjaoston ja EräViikinkien jäsenen (myös kerholaiset) tulee olla kirjattuna tähän järjestelmään, jossa jokainen ylläpitää omia jäsentietojaan. Järjestelmän kautta myös ilmoittaudutaan kerhoihin ja salibandykouluihin. Muistattehan kuitenkin, että syyskaudeksi 2016 kerhoihin ilmoittautuneiden osallistuminen on automaattisesti voimassa kevätkaudeksi 2017 eli ei tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista kevääksi. Mikäli kevätkauden osallistumisen haluaa perua syyskauden jälkeen, tulee asiasta laittaa sähköpostia tai soittaa toimistollemme.

 

Mikäli jostain syystä lapsenne lopettaa kesken kauden, ilmoittakaa asiasta aina toimistollemme! Satunnaisista poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ohjaajalle eikä toimistolle.

 

Kerhojen toimintakausi:

Kerhotuntia ei pidetä koulujen lomapäivinä, jolloin liikuntasali ei ole käytössä. Kerho järjestetään syyskaudella 12.9 - 2.12.2016 välisenä aikana sekä kevätkaudella 9.1. - 12.5.2017.

 

Kerhoihin helppo tulla:

Kerhoihin voi pyytää lasten kavereita mukaan kokeilemaan, sillä pari kokeilukertaa on ilmaisia.

 

Laskutus:

Ilmoittautuessa saatte laskun syyskaudesta. Laskut tulevat ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen sekä näkyviin oman lapsen tunnusten myclub-sivulle. Kevätkauden laskutus tapahtuu tammikuussa.

 

Lisäkysymykset:

Ongelmatilanteissa tai jos haluatte kysyä lisää, ottakaa yhteyttä toimistollemme (yhteystiedot yllä). Kerhovastaavana toimii Tomi Rastas, puh. 050 384 4747, sähköposti tomi.rastas@tapanilanera.fi. Ilmoittautumista ja laskutusta koskevat yhteydenotot kuitenkin toimistollemme puh. (09) 346 4252, sähköposti toimisto@tapanilanera.fi.

 

Kerhokauden päätösturnaus:
Kerhoryhmien yhteinen kauden päätösturnauspäivä järjestetään lauantaina 17.12 syksyn osalta ja 27.5 kevään osalta Tapanilan Mosahallissa (Tapanilan Urheilukeskus, Erätie 3, 00730 Helsinki). Kerhoturnaus on kaikille kerholaisille ilmainen, jossa eri kerhoryhmät pelaavat keskenään vastakkain. Turnauksessa on myös muuta kivaa tekemistä lapsille. Samana päivänä järjestämme myös salibandykoulujen päätösturnauksen Mosahallissa, joten lapsia ja perheitä on varmasti paljon paikalla. Kerhoturnauksen aikataulu tarkentuu lähempänä ajankohtaa. Merkitkää kuitenkin jo tässä vaiheessa päivä kalenteriinne!

Terveisin, Tapanilan Erän salibandyjaosto